Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații Judecătoriei Constanța, evaluați de un nou coleg

ro

12 Dec, 2019 00:00 2491 Marime text
 
Comisia de evaluare a judecătorilor constituită la nivelul Judecătoriei Constanța a suferit o modificare a componenței. Reprezentanții forului suprem al magistraților au decis înlocuirea judecătoarei Constanța Iulia Barac din comisie cu judecătoarea Maria Roxana Codreanu.
 
Modificarea componenței comisiei a fost decisă de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii și a venit ca urmare a faptului că judecătoarei Constanța Iulia Barac îi încetase mandatul la data de 25.01.2019, potrivit CSM.
 
În ce o privește pe Maria Roxana Codreanu, aceasta a absolvit în anul 2003 Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din Iași. La data de 26 ianuarie 2017, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea în funcția de judecători și procurori a candidaților ce au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 1 iulie – 3 noiembrie 2016. Prin acest act al președintelui, magistratul Maria Roxana Codreanu a fost numită în funcția de judecător, urmând să își desfășoare activitatea în cadrul Judecătoriei Constanța. În prezent, judecătoarea este încadrată la Secția civilă a instanței.
 
Înlocuirea judecătoarei Constanța Iulia Barac cu magistratul Maria Roxana Codreanu a fost adoptată cu unanimitate de voturi în ședința de Plen a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 10 decembrie 2019.
 
Citește și:
 
Revocarea din funcție nu este oportună Magistratul Cătălin Jigău rămâne președintele Judecătoriei Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii