Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii Anticorupție au întors de pe drumul libertății un om de afaceri din Constanța

ro

16 May, 2018 00:00 2249 Marime text

Condamnat în februarie 2015 la șapte ani de închisoare, omul de afaceri Emil Gheordunescu rămâne în detenție. Decizia este definitivă și a fost luată ieri de judecătorii din Tribunalul Constanța.
 
Pe data de 13 februarie, Judecătoria Medgidia a admis propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, dispunând liberarea condiționată a lui Emil Gheordunescu.
 
Decizia Judecătoriei Medgidia a fost contestată de DNA la Tribunalul Constanța, instanță care, ieri, a admis ca fondată acțiunea formulată de către DNA - Serviciul Teritorial Constanța. Pe cale de consecință, Tribunalul a respins propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.
 
Alături de Emil Gheordunescu, în cauză a fost condamnat și Dan Frumușelu, agent de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, tot la șapte ani de închisoare, pentru luare de mită și șantaj. Emil Gheordunescu, administrator și asociat unic al SC Agigea Expres SRL, s-a ales cu șapte ani, el fiind găsit vinovat de complicitate la luare de mită, dare de mită, șantaj și șantaj în formă continuată.
 
Citește și:
 
Dan Frumușelu, fost polițist din IPJ Constanța, rămâne în spatele gratiilor

14 ani de închisoare pentru polițistul Frumușelu și afaceristul Gheordunescu (document)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii