Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu cerere de menținere în funcție

ro

25 Oct, 2021 00:00 3007 Marime text
  • Este vorba despre magistratul Dragomir Matei, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și membru în Colegiul de conducere al acestei unități de parchet.
  • Solicitarea formulată de procurorul constănțean va fi analizată de Secția pentru procurori în cadrul ședinței de mâine, 26 octombrie 2021, de la ora 10.00.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza mâine, 26 octombrie 2021, solicitarea venită din partea unui procuror din Constanța privind menținerea în funcție.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, este vorba despre magistratul Dragomir Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Acesta s-a adresat CSM pentru a obţine avizul anual pentru rămânerea în funcţia de procuror, după împlinirea vârstei de 65 de ani. Potrivit legislaţiei în vigoare, toţi magistraţii ce împlinesc această vârstă pot rămâne în magistratură doar dacă primesc aviz anual favorabil din partea CSM emis în acest sens.
 
Amintim, magistratul a formulat și în anii precedenți cereri de menținere în funcție, după împlinirea vârstei pensionării, solicitările fiind admise de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Magistratul Dragomir Matei își desfășoară activitatea în cadrul Parchetului Tribunalului Constanța, fiind membru al Colegiului de conducere a unității de parchet.
 
Solicitarea formulată de procurorul constănțean va fi analizată de Secția pentru procurori în cadrul ședinței de mâine, 26 octombrie 2021, de la ora 10.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Trei judecători de la Curtea Supremă au făcut cereri de apărare a independenţei autorităţii. Legături cu Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii