Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist muşcat în timpul unei misiuni. Judecătoria Constanţa va rejudeca dosarul

ro

14 Nov, 2018 00:00 1700 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au fost investiţi să soluţioneze, în rejudecare, dosarul în care un poliţist din Constanţa a fost muşcat, în timpul unei misiuni, de degetul mijlociu al mâinii stângi! Autorul a fost trimis în judecată şi condamnat, în primă instanţă, pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice la an şi şase luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Ulterior, Curtea de Apel Constanţa a decis ca dosarul să fie rejudecat.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, la începutul lunii mai 2016, poliţiştii din judeţul Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat are un comportament deviant, provocând scandal.
 
Deplasându-se la faţa locului, patrula de poliţie formată dintr-un agent-şef adjunct de poliţie şi un agent de poliţie locală l-a identificat pe inculpat, care spunea lucruri fără sens şi îi înjura pe cei care treceau strada. La vederea echipajului de poliţie, inculpatul a devenit mai recalcitrant, context în care oamenii legii au încercat încătuşarea individului.
 
În timpul procedurii de încătuşare, inculpatul a devenit violent şi a încercat să-l muşte pe poliţist de pulpa piciorului stâng. Omul legii a reuşit să se salveze, însă, tot în timp ce se încerca încătuşarea inculpatului, acesta l-a muşcat pe poliţist de unul dintre degetele de la mâna stângă. Imediat, un bărbat care se afla în apropiere a luat o sticlă de sifon, după care a pulverizat apă în gura inculpatului. În consecinţă, inculpatul i-a dat drumul poliţistului, care a reuşit astfel să îşi salveze degetul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii