Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Picioare în burtă și lovituri în testicule Judecătorii din Constanța i-au anulat toate interdicțiile tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

ro

24 May, 2021 00:00 6108 Marime text
  • Un agent de pază a fost mușcat, iar altul a fost lovit cu piciorul în testicule.
  • Un polițist maționat a fost lovit cu piciorul. 
  • Doi polițiști locali au fost loviți cu picioarele în interiorul sediului Poliției Locale Constanța.
  • În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept un polițist național.

Loredana I., de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, scapă de controlul judiciar! Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța și poate fi contestată la Tribunalul Constanța. Magistrații primei instanțe au dispus revocarea măsurii preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpată., hotărârea nefiind una definitivă.
 

Arestată într-o zi de 13

 
Tânăra a fost arestată preventiv de Judecătoria Constanța, prin decizia nr. 1135/2020, din 13 septembrie 2020.
 
Prin decizia nr. 1414/2020, din 09 noiembrie 2020, Judecătoria Constanța a respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Pe cale de consecință, instanța a înlocuit măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpată cu cea a arestului la domiciliu.
 

Control judiciar în decembrie

 
Pe data de 09 decembrie 2020, Judecătoria Constanța a înlocuit măsura preventivă a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar. Tânăta a fost obligată de judecători, printre altele, să nu depăşească limita teritorială a Judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată și să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical în scopul dezintoxicării, în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, aflat în subordinea Agenţiei Naţionale Antidrog.
 

Revocarea tuturor interdicțiilor

 
Vineri, 21 mai 2021, Judecătoria Constanța a revocat măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpată.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.
 

Date din anchetă

 
Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
- în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 
În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 

Zgârieturi și lovituri

 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 

Piciore în burtă

 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Tânărul prins că se masturba în sensul giratoriu din Agigea, pus în libertate, sub control judiciar
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii