Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă decizie în cazul tinerei acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, din Constanța

ro

06 Feb, 2021 00:00 1487 Marime text
  • Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța.

Loredana I., de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, rămâne sub control judiciar! Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța și poate fi contestată la Tribunalul Constanța.
 

Oficial de la instanță

 
„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă faţă de inculpată. Menţine măsura controlului judiciar dispusă. Respinge cererea inculpatei de revocare a măsurii controlului judiciar. Admite cererea inculpatei de modificare a obligaţiilor din conţinutul măsurii controlului judiciar în sensul că înlătură obligaţia de a se supune unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical în scopul dezintoxicării, în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, aflat în subordinea Agenţiei Naţionale Antidrog“.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpata, la data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20, în timp ce se afla în incinta unui local din Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată, a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată, aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 
În acest context, persoana vătămată a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Citește și
 
Pedeapsă mai blândă pentru un bărbat care a amenințat o polițistă locală din Constanța

Polițist înjunghiat la Eforie. Principalul suspect, un bărbat cu domiciliu în SUA, arestat. Cine ar prelua ancheta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii