Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:51 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra din Constanța acuzată că ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate trimisă la dezintoxicare

ro

28 Dec, 2020 00:00 1851 Marime text
  • Judecătorii au înlocuit măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpată cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Veste bună pentru tânăra, de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate!

Judecătoria Constanța a înlocuit măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpată cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Tinerei i s-a impus respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie în a cărei rază teritorială locuieşte efectiv, conform programului de supraveghere întocmit de acest organ sau ori de câte ori este chemat; d) să nu depăşească limita teritorială a Judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată; e) să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical în scopul dezintoxicării, în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, aflat în subordinea Agenţiei Naţionale Antidrog.

„Atrage atenţia inculpatei că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. O copie a prezentei încheieri, sub condiţia rămânerii sale definitivă, se va comunica Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, cu solicitarea de a comunica rezultatul evaluării iniţiale a inculpatei, precum şi de a comunica, periodic, informaţii referitoare la respectarea obligaţiei de către inculpată“, se mai arată în decizia magistraților.

Amintim că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată, pentru ultraj, a inculpatei.
 

Pahar în cap

Conform magistraților, în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20, numita, în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.


Lovitură în testicule

În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.


Polițist local zgâriat și lovit cu capul în zona pometelui stâng

În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 

Scandal și în sediul Poliției Locale

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.


Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 

Suspiciune privind consumul de substanțe cu efect psihotrop.

La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.


Citește și

Judecătorii explică de ce a luat cu suspendare tânărul acuzat că a bătut și amenințat un echipaj SMURD Constanța

O angajată a Poliției Locale Constanța, amenințată cu acte de violență fizică în Piața Tomis 3. Se așteaptă hotărârea finală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii