Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Parchet! Cum a fost înjunghiat polițistul de la Eforie

ro

27 Jan, 2021 15:47 934 Marime text


 Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:

 

La data de 27.01.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului S.R., în vârstă de 42 ani, cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de:

ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1, alin. 4 C. pen. rap. la art. 193 alin. 1, alin. 2 C. pen., faptă săvârşită împotriva persoanei vătămate O.O.,

ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1, alin. 4 C. pen. rap. la art. 206 alin. 1 C. pen., faptă săvârşită împotriva persoanei vătămate S.I. şi

ultraj, faptă prev. de art. 257 alin. 1, alin. 4 C. pen. rap. la art. 206 alin. 1 C. pen., faptă săvârşită împotriva persoanei vătămate O.D., toate cu aplic. art. 38 alin. 1, alin. 2 C. pen..

Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, fiind emis pe numele inculpatului S.R. mandat de arestare preventivă.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-au reținut următoarele:

la data de 26.01.2021, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.

la data de 26.01.2021, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul S.R.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii