Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie de ultim moment a judecătorilor! Este vizat americanul care a înjunghiat un polițist la Eforie

ro

19 Feb, 2021 12:16 889 Marime text
 
Sandbrand Ralph, de 42 de ani, cetățean american, suspectat că a înjunghiat un polițist la Eforie Nord, județul Constanța, va fi internat într-o unitate sanitară de specialitate.
 
Decizia a fost luată azi de judecătorii de la Tribunalul Constanța.
 
„Admite sesizarea Ministerului Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.247-248 C.pr.pen. rap la art.110 Cod penal dispune internarea medicală a numitului SANDBRAND RALPH - cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj (...) într-o unitate sanitară de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Dispoziţia este executorie, în baza art. 248 alin. 8, teza finală C. proc. pen. Constată că inculpatul este arestat în altă cauză. În baza art.569/Cod proc.penală dispune comunicarea copiei de pe dispozitiv şi a unei copii de pe raportul de expertiză medico-legală autorităţii de sănătate publică din judeţul Constanţa. În baza art.275 alin.3/Cod proc.penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi 19.02.2021“.
  
 Amintim că la data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.
  
Ulterior, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii