Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul polițistului înjunghiat la Eforie nu se mai află la Parchetul Judecătoriei Constanța. Cine a preluat ancheta. Ultima solicitare

ro

19 Feb, 2021 00:00 892 Marime text
  • Polițistul a fost înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au preluat, de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, dosarul în care Sandbrand Ralph, de 42 de ani, cetățean american, care a înjunghiat un polițist la Eforie Nord, județul Constanța.


Concomitent cu preluarea dosarului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța solicită acum ca cetățeanul american să fie internat într-un centru medical de specialitate.


Cererea procurorilor a fost trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța (dosar 1220/118/2021). Solicitarea magistraților va fi analizată azi, 19 februarie 2021.


Suspectul este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de ultraj.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-au reținut următoarele:

la data de 26 ianuarie 2021, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, la intersecţia străzilor Margaretei şi Daliei, jud. Constanţa, numitul S.R. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului pe numitul O.O., agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind chemat la o intervenţie prin SNUAU 112, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un număr de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Tudor Vladimirescu, în dreptul complexului hotelier Bran, Brad, Bega, jud. Constanţa, numitul S.R. a scos o şurubelniţă pe care o avea asupra şi pe care a folosit-o pentru a ameninţa şi a încerca să lovească organele de ordine publică, respectiv agent şef adjunct de poliţie S.I. din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie şi plt. O.D. din cadrul I.J.J. Constanţa, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care i-au cerut sus-numitului să se legitimeze, acestea reuşind să-l imobilizeze pe inculpatul S.R. şi să-l dezarmeze de şurubelniţa pe care o avea asupra sa.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.


Citește și

Doi polițiști din Constanța au fost mușcați de doi bărbați infectat cu virusul HIV

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii