Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă pensionare în rândul procurorilor din Dobrogea. Cine părăsește acum sistemul

ro

19 Jan, 2023 00:00 1614 Marime text
  • Solicitarea magistratului constănțean a fost pusă în discuție după suplimentarea ordinii de zi inițiale a ședinței Secției pentru Procurori și a fost aprobată cu unanimitatea voturilor.
O nouă pensionare în rândul procurorilor din Constanța a fost aprobată în ședința din 17 ianuarie 2023, de către Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Este vorba despre cererea de eliberare din funcția de magistrat, prin pensionare, formulată de procurorul Cristinel Zainea, anchetator în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Solicitarea sa a fost pusă în discuție după suplimentarea ordinii de zi inițiale a ședinței Secției pentru Procurori și a fost aprobată cu unanimitatea voturilor.
 
În aceste condiții, solicitarea sa a fost înainată Președintelui României pentru semnarea decretului privind eliberarea din funcția de magistrat, ca urmare a pensionării.
 
Amintim, înainte de a fi transferat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, magistratul Cristinel Zaine a fost procuror-şef delegat al Secţiei Maritim-Fluvial a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.
 
Cristinel Zainea a devenit procuror după ce preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat decretul său pentru intrarea în magistratură, la data de 10 iunie 2009.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unanimitate la Secția pentru Procurori a CSM pentru noul șef al anchetatorilor din Mangalia! Ce alt magistrat constănțean a întrunit unanimitatea voturilor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii