Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, o nouă cerere de revizuire

ro

22 Aug, 2018 00:00 1761 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a formulat o nouă cerere de revizuire.
 
Cauza se află pe rolul Tribunalului Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru data de 12 septembrie. Noua cerere de revizuire va fi soluţionată, potrivit surselor noastre, de Marinela Mitan, judecător al Tribunalului Constanţa. 
 
Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.  
 
În prezent, Nicuşor Daniel Constantinescu se află în detenţie, el fiind condamnat în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. Într-o altă cauză, fostul şef al CJC a fost condamnat, în primă instanţă, la 15 ani de închisoare. Această decizie nu este definitivă, dosarul aflându-se pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Într-un alt caz, fostul şef al CJC a fost achitat definitiv.
 
De asemenea, într-un alt dosar, cel al fundaţiilor Fantasio şi Thalia, judecătoarea Antoneta Ardeleanu, din Tribunalul Constanţa, după opt achitări, l-a condamnat în primă instanţă pe Nicuşor Daniel Constantinescu, la opt ani de închisoare, cu executare. Decizia nu este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii