Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Decizie definitivă a instanței în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Consiliul Local al Orașului Năvodari

ro

09 Jun, 2024 18:40 660 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța se află dosarul 3753/118/2023 ce are ca obiect „ acţiune prefect – tutelă administrativă Anulare act administrativ - Hot. nr. 40/07.03.2023 “.  Dosarul a fost înregistrat la data de 9 februarie 2024 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fiind în stadiul de recurs, iar ultima modificare a fost operată în data de 7 iunie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt Prefectul Judeţului Constanţa - Reprezentant al Institutiei Prefectului - Judetul Constanta în calitate de Intimat reclamant și Consiliul Local al Orașului Năvodari  - recurent pârât.

La termenul din data de 6 iunie 2024 instanța casează sentinţa recurată şi trimite cauza aceleiaşi instanţe, pentru rejudecare.

„Solutia pe scurt: DEC.: Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza aceleiaşi instanţe, pentru rejudecare. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 06.06.2024. Red. jud. R.P“ – conform Portalului Instanțelor de Judecată


Dosarul s-a mai aflat pe rolul Tribunalului Constanța care la data de 11 decembrie 2023 a admis cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Constanţa în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Oraşului Năvodari.

„Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Constanţa în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Oraşului Năvodari. Anulează HCL nr.40/07.03.2023 privind constituirea unui drept de superficie cu titlu oneros asupra terenului situat în Năvodari, str.S5, nr.9, lot 162, jud.Constanţa. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 11.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei“ – se arată în decizia instanței.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și. 

Prefectul Județului Constanța se judecă cu Consiliul Local Năvodari. Stadiul dosarului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii