Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Pronunțarea în procesul dintre reclamanții JT Grup OiL SA, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan și Taner Gazi cu pârâții Primăria Năvodari și Building Ştefan AOP SRL, amânată de magistrați

ro

15 Apr, 2024 10:51 826 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Pe data de 08.11.2022, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7552/118/2022 și cu obiectul - anulare act administrativ autorizaţia nr 283/09.08.2022.
  • Părțile dosarului care este în stadiul procesural de fond sunt: JT Grup Oil SA (ZONA A),  Tucan Tiberiu Rafaello Cristian și Gazi Taner – reclamanți, iar Primarul Oraşului Năvodari, Societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari  - pârăți.
 
Pe data de 12 aprilie, magistrații constănțeni au amânat pronunțarea în procesul dintre reclamații JT Grup OiL SA,  Tiberiu Rafaello Cristian Tucan, Taner Gazi și pârâții  Primarul Oraşului Năvodari, societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari.
 
Pe data de 08.11.2022, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7552/118/2022 și cu obiectul - anulare act administrativ autorizaţia nr 283/09.08.2022.
 
Părțile dosarului care este în stadiul procesural de fond sunt: JT Grup Oil SA (ZONA A),  Tucan Tiberiu Rafaello Cristian și Gazi Taner – reclamanți, iar Primarul Oraşului Năvodari, Societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari  - pârăți. În ședința din data de 12.04.2024, judecătorii au amânat pronunțarea.  
 
„Amână pronunţarea asupra exceptiei la data de 16.04.2024. Acordă termen în continuare la data de 13.09.2024. Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării“, se spune în soluția pe scurt.

 

Despre J.T. Group Oil SA


 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 90% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 10% este deținut de către Bogdan-Florin Aldea. Administratorii firmei sunt: Bogdan Florin Aldea, Andrea-Elena Dublea și Alexandra-Maria Tucan.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei.
 
Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.
 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.

 

Despre Building Stefan AOP SRL


 
Înființată în anul 2016, Building Stefan AOP SRL are sediul pe strada Promenada Navodari, nr. 33 din Năvodari și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Asociații firmei sunt:  Ștefan Odagiu, cu 80 % din capitalul social,  Paula Odagiu și  Vasile Odagiu, fircare cu câte cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei este Matei Claudiu.
 
Potrivit termene.ro, Paula Odagiu mai este asociată în  Aleka S Travel SRL,  Building Stefan Trattoria SRL și Zen Eleven SRL.
 
Numele lui  Ștefan Odagiu apare în: Odagiu Ștefan Persoană Fizică Autorizată Tulcea,  Odagiu D. Maria (Odagiu Maria) Asociație Familială, Tefani Wind SRL, Building Ștefan Rent SRL,  Building Stefan Beach Club SRL și Azimuth Beach&Lounge SRL.
 
La rândul său,  Vasile Odagiu este asociat în Gelato Artigianale SRL. Claudiu Matei este asociat în Markony Media SRL, Furniture Home Design SRL, Give You SRL și All Drawings MTE SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 16 salariați a raportat o cifră de afaceri de 52.071.048 lei și un profit de 17.757.261 lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Următorul termen stabilit în luna aprilie: Decizii importante în dosarul JT Grup Oil SA vs. primarul și UAT Năvodari
 
Firme Constanța: Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social
 
Jean Paul Tucan va dezmembra în trei loturi un teren de circa 13.000 mp, situat în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii