Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Următorul termen stabilit în luna aprilie Decizii importante în dosarul JT Grup Oil SA vs. primarul și UAT Năvodari

ro

31 Mar, 2024 13:11 537 Marime text
 
 
Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul nr. 7552/118/2022, aflat pe rolul secției de contencios administrativ şi fiscal care are ca obiect anulare act administrativ autorizația nr. 283/09.08.2022.

Părți în dosar sunt JT GRUP OIL SA, Tucan Tiberiu Rafaello Cristian și Gazi Taner în calitate de reclamanți și primarul orașului Năvodari, UAT Năvodari și Building Ștefan AOP SRL care au calitatea de pârâți.

La termenul din 29 martie 2024, magistrații au decis să amâne cauza pentru data de 12 aprilie a.c. și au decis urmăroarele: „Respinge ca neîntemeiată cererea de efectuare a unei expertize în specialitatea topografie solicitată de reclamantul JT Grup Oil SA. Admite cererea de efectuare a expertizei în specialitatea arhitectură. Stabileşte obiectivele expertizei în specialitatea arhitectură ca fiind următoarele: 1.să se verifice, pe baza documentaţiei care a stat la baza eliberării autorizaţiei de construire nr. 283/09.08.2022 eliberată de Primarul Oraşului Năvodari, dacă construcţia astfel autorizată respectă gradul minim de însorire al încăperilor de locuit ale apartamentului nr. 27 amplasat în construcţia învecinată şi aflat în proprietatea reclamantului, avându-se în vedere configuraţia acestui apartament şi destinaţia încăperilor astfel cum acestea rezultă din documentaţia tehnică ce a stat la baza eliberării autorizaţiei de construire în baza căreia a fost edificată această construcţie; 2.să se verifice, pe baza documentaţiei care a stat la baza eliberării autorizaţiei de construire nr. 568/2020 eliberată de Primarul oraşului Năvodari, dacă construcţia astfel autorizată respectă gradul minim de însorire al încăperilor de locuit ale apartamentului nr. 27. Respinge ca neutile soluţionării cauzei celelalte obiective propuse. Stabileşte termen la 12.04.2024 ora 09:00 pentru când vor fi citate părţile. Cu cale de atac odată cu fondul”.
 
 PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii