Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Dispută juridică între SC Rico SRL și autoritățile financiare. Anularea unui act administrativ, în centrul atenției

ro

16 Mar, 2024 21:40 665 Marime text

Pe rolul Curții de Apel Constanța, a fost înregistrat dosarul nr.141/36/2024, care are ca obiect anulare act administrativ.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 13.03.2024, pe secția de contencios administrativ si fiscal. Obiectul dosarului constă în anulare act administrativ, fiind în stadiul de contestaţie în anulare –recurs.

Părți în dosar sunt SC Rico SRL, în calitate de contestator, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța și Ministerul Finanțelor Publice - Direcția Generală de Soluționare a Contestațiilor - Prin DGRFP Galaţi, în calitate de intimați.

Potrivit Portalului Instanețelor de Judecată, a fost stabilit termen în dosar data 11.04.2024.


Despre Rico SRL

Rico SRL a fost înființată în anul 1991, cu sediul social pe strada Celulozei nr. 11A, iar asociat unic este Marcel Cornel Gheorghe. Potrivit termene.ro. administrator este Marcel Cornel Gheorghe, iar fiind în insolvență, administrator judiciar este GD Reorganizare și Lichidare IPURL. În anul 2022, firma a raportat 12 salariați, la o cifră de afaceri de 900.703 lei, cu o pierdere de -1.734.982 lei.

Conform confidas.ro, Marcel Gheorghe a mai fost asociat la Astra Turism SRL și administrator la Euro Materia SRL, ambele firme fiind în prezent radiate. Rico SRL este asociat în firma VBN Investments SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:


Certificat de urbanism pentru firma constănțeană Rico SRL, aflată în insolvență

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii