Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru firma constănțeană Rico SRL, aflată în insolvență

ro

14 Dec, 2021 00:00 2185 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru SC Rico SRL
  • Rico SRL a fost înființată în anul 1991
  • Firma este în insolvență
 
Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru SC Rico SRL, pentru un proiect de pe strada Celulozei din municipiu.
 
Mai exact, prin CU 3696 din data de 13 decembrie 2021, Rico SRL prin Gheorghe Marcel Cornel a obținut undă verde pentru „Realizare 2 hale de producție și depozitare – lucrări executate fără autorizație de construire”, documentul avânt o valabilitate de 24 de luni.
 
Amintim de victoria importantă în instanţă pentru Rico SRL, firmă aflată în insolvenţă, asupra Fiscului constănţean, din 2019. Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis iniţial să oblige AFJP Constanţa la plata către Rico a sumei de peste un milion de lei, cu titlul de daune materiale. Curtea de Apel Constanţa a decis să admită recursurile declarate de reprezentanţii Fiscului şi au micşorat suma, însă, chiar şi aşa, Rico are de primit de la stat suma de 893.708,93 de lei, reprezentând daune materiale.
 
Potrivit informaţiilor oficiale, Rico SRL s-a adresat instanţei în iunie 2016, chemând în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, dar şi Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa. Mai multe detalii despre proces, puteți citi la următoarea adresă: Societatea Rico a dat Fiscul în judecată. Cine a pierdut şi cât are de plătit

Despre Rico SRL

 
Rico SRL a fost înființată în anul 1991, cu sediul social pe strada Celulozei nr. 11A, iar asociat unic este Marcel Cornel Gheorghe. Administrator este Marcel Cornel Gheorghe, iar fiind în insolvență, administrator judiciar este GD Reorganizare și Lichidare IPURL. În anul 2020, firma a raportat 13 salariați, la o cifră de afaceri de 549.322 lei, cu o pierdere de 549.111 lei.
 
Conform confidas.ro, Marcel Gheorghe a mai fost asociat la Astra Turism SRL și administrator la Euro Materia SRL, ambele firme fiind în prezent radiate. Rico SRL este asociat în firma VBN Investments SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Insolvenţa SC Rico SRL, amânată pentru 2019

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii