Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători noi la Tribunalul Constanța! Iată cine sunt și de unde vin

ro

08 Jul, 2023 16:22 2820 Marime text
  • Andreea Octavia Panait, Bogdan Dumitru, Alina Crasovschi, Traian Laurențiu Iancu și Ioana Cristina Iancu sunt noii magistrați ai Tribunalului Constanța.

Andreea Octavia Panait este noul magistrat al Secției Penale a Tribunalului Constanța!

Magistratul era titularul completului P5/DL5 din cadrul Secției Penale a Judecătoriei Constanța, complet ce s-a desființat în urma promovării judecătorului la Tribunal.

Anunțul privind desființarea completului a fost făcut chiar de către Judecătoria Constanța.

În prezent, magistratul Andreea Octavia Panait își desfășoară activitatea în cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța.

De asemenea, și magistrații Bogdan Dumitru, Alina Crasovschi, Traian Laurențiu Iancu și Ioana Cristina Iancu au fost promovați la Tribunalul Constanța.

Aceștia își desfășoară activitatea în cadrul Secției Penale (magistrații Bogdan Dumitru și Alina Crasovschi), în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal (judecătorul Traian Laurențiu Iancu), dar și în cadrul Secției I Civile (magistratul Ioana Cristina Iancu).


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Președinții Curților de Apel „condamnă ferm adoptarea proiectului de lege privind pensiile de serviciu ale judecătorilor“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii