Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:51 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi procurori solicită transferul! CSM va decide totul mâine

ro

12 Mar, 2018 00:00 1238 Marime text
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza, în şedinţa de mâine, cererile de transfer formulate de mai mulţi magistraţi.
 
Unul dintre ei este Iuliana Magdalena Olteanu, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care solicită transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.
 
Asta în timp ce Alexandru Ciochină, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Cristinel Zainea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Georgiana Sitiavu, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Andreea Octavia Panait, din Parchetul de pe lângă Judecătoria Lieşti, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia ori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii