Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:59 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce procurori vor să devină judecători în Constanța

ro

20 May, 2021 00:00 449 Marime text
  • Magistrații Carmen Mihaela Farcaș, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, și, respectiv, Andreea Octavia Panait, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, și-au exprimat intenția de a deveni judecători.
  • Ambii procurori au optat pentru Judecătoria Constanța.
  • Interviurile vor fi susținute astăzi, în fața Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
Astăzi, 20 mai 2021, doi magistrați vor susține interviul la Consiliul Superior al Magistraturii pentru a putea deveni judecători.

Este vorba despre procurorii Carmen Mihaela Farcaș, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, și, respectiv, Andreea Octavia Panait, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, cei doi procurori și-au exprimat intenția de a deveni judecători.

Astfel, magistratul Carmen Mihaela Farcaș va susține, în fața Secției pentru Judecători a CSM, interviul pentru numirea în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța.

La rândul său, procurorul Andreea Octavia Panait va susține interviul pentru numirea în funcția de judecător la Judecătoria Constanța, ori la Judecătoria Medgidia.

Interviul va fi susținut în fața Secției pentru Judecători în cadrul ședinței de astăzi, de la ora 10.00.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Rocada mică în instanțe:
Ce judecători constănțeni au primit acordul CSM pentru transfer. Cui i-a fost respinsă cererea


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii