Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:52 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată judecătorii din Constanța care vor să promoveze

ro

17 Sep, 2020 00:00 1465 Marime text
  • Nu mai puțin de 34 de magistrați de la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța și-au depus dosarul de înscriere la concursul de promovare.
  • Un singur candidat fiind respins, pentru lipsa vechimii necesare.
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității listele cu judecătorii care s-au înscris la examenul de grad.
În ce privește Dobrogea, nu mai puțin de 34 de magistrați de la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța și-au depus dosarul de înscriere, un singur candidat fiind respins, pentru lipsa vechimii necesare.
Conform CSM, din cadrul judecătoriilor de pe raza Curții de Apel Constanța s-au înscris Ciprian Gabriel Butaru, Elena Lavinia Crăciun, Alina Crasovschi, Marius Nastasia, Angelica Neacșu și Gabriel Neașcu, toți de la Judecătoria Constanța, pentru gradul de tribunal
În continuare, de la Judecătoria Medgidia a rămas în cursă Constantin Dehenea, pentru gradul de curte de apel.
La Judecătoria Mangalia, pe lista pentru promovări se află președintele delegat al instanței, magistratul Cristian Anton David, care s-a înscris pentru gradul de curte de apel.Totodată, și președintele Judecătoriei Hârșova, magistratul Isabela Alina Stănescu, s-a înscris la examenul de grad, pentru curte de apel.
De la Tribunalul Tulcea s-au înscris pentru promovare judecătorii Daniel Nicola Gheorghiu și Elena Simion, ambii pentru gradul de curte de apel.


Candidații de la Tribunal

La Tribunalul Constanța, lista judecătorilor este mai lungă. S-au înscris magistrații Claudia Ionela Bojin, Leonard Iustin Bourceanu, Dumitru Radu Comșa, Cristina Constantinescu, Luminița Marinela Dan, Ionela Diana Faur, Mihaela Cristina Grădinaru, Felicia Mirela Ivan, Octavia Isabela Lupașcu, Raluca Elena Lupu, Marilena Victoria Mircioi, dar și Cătălina Neașcu.
Lista continuă cu judecăorii Iulia Laura Opariuc Dan, Adrian Oprea, Anca Ramona Pârlețeanu, Ștefania Pîrlogea, Crina Mihaela Popescu, Aida Iolanda Slate, Elena Laura Suliman, Maria Timoașcă, Veronica Tudor și Constantina Monica Turcu.
Potrivit CSM, sunt scoase la concurs 300 de locuri la tribunale, în toată țara, și, respectiv, 300 de locuri la curțile de apel din țară.
Data de 17 septembrie este ultima zi în care pot fi formulate contestații de către judecătorii a căror candidatura a fost respinsă.


Citește și:

S-a planificat un week-end de foc pentru procurorii constănțeni! Săptămâna viitoare vor susține proiectul managerial pentru funcțiile cheie 

Ti-a placut articolul?

Comentarii