Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar de la Cernavodă, Mariana Mircea, a pierdut procesul cu Prefectura Constanța. Dosarul va fi tranșat la Curtea de Apel

ro

15 Apr, 2020 00:00 2113 Marime text

Exclusă din ALDE, Mariana Mircea, fostul primar al oraşului Cernavodă, consilier local şi fost preşedinte al organizaţiei, şi-a pierdut mandatul de consilier local.
Acesteia i-a fost radiată calitatea de membru de partid în primăvara anului trecut, cu toate că deţinea funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean. Între timp, în decembrie 2019 şi-a pierdut şi mandatul de consilier local, fiind înlocuită în CL Cernavodă cu Ionel Costache, supleant ALDE şi cumătru cu Mircea.
Mircea se judecă atât cu fostul partid dar și cu instuția Prefectului și cere suspendarea executării actului administrative.
Pe 6 aprilie, magistrații Tribunalului Constanța au decis prin: Hotarârea  124/2020  să respingă cererea de chemare în judecată formulată de reclamantă ca neîntemeiată. Mariana Mircea are drept la recurs în termen de 5 zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanța.

Citește și:

Radiată din partid, Mariana Mircea se judecă cu ALDE. Şi-a pierdut şi mandatul în CL Cernavodă. A fost înlocuită cu naşul ei

Mariana Mircea, radiată din ALDE. Îşi va pierde mandatul de consilier local la Cernavodă?!
 
Mariana Mircea, fost primar al oraşului Cernavodă, trimisă în judecată de DNA. Dosarul, amânat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii