Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:18 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Petro Ventures Resources şi DGFP Constanţa, chemate în instanţă de Direcţia Silvică Constanţa

ro

19 Feb, 2020 00:00 828 Marime text

Petro Ventures Resources SRL şi Ministerul Finanţelor Publice - Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa au fost date în judecată de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, prin Direcţia Silvică Constanţa.
 
Pe data de 14 februarie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul nr. 3514/212/2020, Secţia civilă, materia – civil, obiectul - revendicare imobiliară, stadiu procesual - fond. Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, prin Direcţia Silvică Constanţa, este reclamant în acest dosar. Pârâţi în dosar sunt Petro Ventures Resources SRL şi Ministerul Finanţelor Publice - Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa. Deocamdată nu a fost stabilită prima şedinţă a magistraţilor.
 
Ion Bodgan, directorul Direcţiei Silvice Constanţa, a explicat că, prin dosar, s-a solicitat revendicarea unui teren situat în comuna Corbu: „Este un teren degradat din patrimoniul Direcţiei Silvice Constanţa. De altfel, societatea a cumpărat de la noi mai multe terenuri la Corbu, pentru construirea unui complex energetic“.
 

Petro Ventures Resources SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2013, Petro Ventures Resources SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 208.010 lei, integral vărsat, este compus din 20.801 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic este Petro Ventures (România) BV , cu sediul în Olanda. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de extracţia gazelor naturale, sunt: Nemr Diab, Ibrahim Charbel Diab, Florin Bilbiie.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 143.999 lei. De asemenea, în anul 2017, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de 386.819 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 2.223.301 lei.
 
Petro Ventures, un grup privat de investiţii, deţine o participaţie de 20% în concesiunea privind perimetrele XV Midia – Zona de Apă de Mică Adâncime şi XIII Pelican, situate în platforma continentală a Mării Negre.
 
Citeşte şi:
 
Black Sea Oil & Gas primeşte aprobarea Guvernului României pentru dezvoltarea zăcămintelor de gaze Ana şi Doina


Direcţia Silvică Constanţa, la judecată cu Asociaţia Judeţeană de Vânătoare şi Pescuit Sportiv
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii