Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma deținută de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, la judecată cu Protecția Consumatorilor. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța

ro

27 Jan, 2024 16:29 1026 Marime text

  • Dosarul se află în atenția magistraților de pe secția civilă

  • Părțile implicate sunt: SC Black Wave Center SRL, în calitate de petent și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud – Est – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, în calitate de pârât



În data de 23 ianuarie 2024, pe rolul Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul cu indicativul 1747/212/2024. https://portal.just.ro/212/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21200000000656878&id_inst=212


Dosarul se află în atenția magistraților de pe secția civilă.


Părțile implicate sunt: SC Black Wave Center SRL, în calitate de petent și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud – Est – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, în calitate de pârât.


Obiectul speței este plângere contravențională ANPC 1198324 și stadiul procesual este pe fond.


Momentan, nu a fost stabilit un termen pentru ședința de judecată.
 

Despre SC Black Wave Center SRL

Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 26 ianuarie 2024, firma are sediul pe bulevardul Mamaia nr. 283C, Constanța, a fost înființată pe 22 aprilie 2011 și obiectul de activitate este „restaurante”.



Societatea deține restaurantul Lake View, ce funcționează pe bulevardul Mamaia nr. 283C, Constanța.

SC Black Wave Center SRL este deținută de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky.

Adriana Strutinsky este și administratorul societății.

Conform termene.ro, SC Black Wave Center SRL a câștigat un contract de licitație publică, autoritatea contractantă fiind Clubul Sportiv Municipal Constanța. În plus, are încheiate și șapte achiziții directe cu Penitenciarul Poarta Albă.


Potrivit sursei citate, firma a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 6 milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 30 de angajați.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Black Wave Center, compania ce deține spațiul de joacă Lake View, la judecată cu Apele Române. În joc este plaja din Mamaia!

Clubul Sportiv Municipal Constanța a încheiat un contract cu firma la care asociat unic este fosta soție a lui Sorin Gabriel Strutinsky (DOCUMENT)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii