Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de anchetă în cazul ofiţerului de poliţie de la Techirghiol amenințat de un tânăr arestat la domiciliu

ro

08 Sep, 2021 00:00 2328 Marime text
 
  • Inculpatul, arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, ar fi adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale.
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au finalizat ancheta în dosarul ofiţerului de poliţie de la Techirghiol amenințat de un tânăr arestat la domiciliu.
 
Drept urmare, cel în cauză (Antonel Răzvan Draghici) a fost trimis în judecată, dosar 23624/212/2021.
 
La momentul mediatizării cauzei, procurorii au arătat că „în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului D.A.R. s-au reținut următoarele:
 
- la data de 17.08.2021, în jurul orelor 22.30, inculpatul D.A.R., arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale“.
 
Pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un agent de poliţie din Constanţa, înjunghiat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii