Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:47 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Eu nu am greşit cu nimic!“ Colonelul Ion Bordei, şeful IJJ Tulcea, o primă victorie în faţa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române

ro

05 Mar, 2020 00:00 4601 Marime text

Colonelul Ion Bordei, fostul şef al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, actualul inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, a chemat în judecată Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.
 
Dosarul (1335/88/2019) se află la Secţia Civilă de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Tulcea.
 
În şedinţa din 20 ianuarie, Tribunalul Tulcea i-a admis cererea colonelului Ion Bordei şi a dispus „suspendarea executării Ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române nr. 1319/15.07.2019, până la soluţionarea definitivă a cauzei“. Decizia Tribunalului Tulcea a fost contestată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române la Curtea de Apel Constanţa. Până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Contactat telefonic, colonelul Ion Bordei a declarat că dosarul 1335/88/2019 vizează cererea de anulare a unei măsuri administrative aplicate de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române la finele unui control. „Eu nu am greşit cu nimic!“, a conchis fostul şef al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanţa, actualul inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.
 
Citeşte şi
 
Galeria comandanţilor!
Cine a condus Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa din 2005 şi până în prezent (galerie foto)


Colonelul Ion Bordei, numit astăzi la comanda Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii