Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Droguri ascunse în ouă Kinder, la Mamaia! Ce spun procurorii DIICOT

ro

23 Jun, 2022 00:00 1464 Marime text

 
  • Potrivit DIICOT, inculpatul a deținut în autoturismul pe care-l avea în posesie, pentru consum propriu, o țigaretă confecționată artizanal care conținea Cannabis mărunțit în amestec cu tutun și cantitatea de 0,94 grame Cannabis.


Depistat de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța având asupra sa o țigaretă confecționată artizanal care conținea Cannabis mărunțit în amestec cu tutun și cantitatea de 0,94 grame Cannabis, un tânăr din Constanța a fost condamnat în primă instanță!
 
În fața magistraților, inculpatul  a declarat că că recunoaşte faptele aşa cum au fost descrise în rechizitoriu, fapte pe care le regretă.
 
Tribunalul Constanța a decis condamnarea inculpatul la pedeapsa de 1.000 lei amendă penală, reprezentând 100 zile – amendă cu o valoare a zilei – amendă de 10 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.
 
Decizia Tribunalului nu este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanței se arată că, la finele anului trecut, conform portal jurisprudență, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor deserviciu, au observat în stațiunea Mamaia, un autoturism, în interiorul căruia se aflau două personae care la vederea organelor de jandarmi au avut un comportament suspect.
 
Cu ocazia efectuării unui control în interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, în două rucsace au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal, conținând fragmente vegetale de culoare maronie, un aparat metalic de mărunțit, cu urme de substanță vegetală și un recipient cilindric de culoare galbenă, tip ou Kinder, în care se afla un pliculeț transparent autosigilant cu o substanță vegetală sub formă de muguri, conform portal jurisprudență.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
DIICOT Constanța, percheziții în Mangalia și Agigea! Șapte condamnări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii