Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:01 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul „Micul Regat“, un nou termen la Judecătoria Constanţa. Al 34-lea

ro

09 Feb, 2017 00:00 1509 Marime text
Azi, la Judecătoria Constanţa va avea loc un nou termen - al 34-lea - în dosarul „Micul Regat“, cauză în care mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi la grădiniţa mai sus precizată.
 
La acest termen se aşteaptă ultimele concluzii ale expertizei audio-video efectuate la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice (INEC).  
 
Dosarul „Micul Regat“ se află pe masa judecătoarei Mara Isabella Iacob, din Judecătoria Constanţa.
 
Iniţial, cauza a fost repartizată spre soluţionare, în septembrie 2014, judecătorului Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa. După mai multe termene, timp în care Arhip insista cu proba privind audierea copiilor, judecătorul a fost recuzat.
 
Amintim că acest dosar l-a trimis pe judecătorul Arhip în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, mai multe detalii putând fi citite accesând link-ul de mai jos.
 
Judecătorul Arhip, cercetat de CSM la anul

În dosarul „Micul Regat“ au fost trimise în judecată următoarele persoane: Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional, suspectată de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma, îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre, educatoare, dar şi Cristina Manolache, director educativ, bănuite de purtare abuzivă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii