Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul drogurilor din Piața Chiliei a primit un nou termen

ro

24 Nov, 2020 17:10 1827 Marime text
  • Membrii grupării ar fi procurat substanțele susceptibile a avea efecte psihoactive din China, utilizând aplicații criptate. 

Dosarul drogurilor din Piața Chiliei merge mai departe!

Tribunalul Constanța a stabilit un nou termen, respectiv 8 decembrie 2020.  
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial (DIICOT) Constanţa.
 
În prezent, în această cauză, nouă persoane se află în stare de arest preventiv, iar alte șase sunt sub control judiciar.
 
Potrivit datelor oficiale, cei 15 inculpați sunt cercetați de procurorii DIICOT Constanța, conform cărora, în perioada ianuarie 2018 – martie 2020, pe raza județului Constanța, s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în procurarea și punerea în vânzare, pe raza municipiului Constanța, de canabis și substanțe psihoactive noi.
 
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că membrii grupării ar fi procurat substanțele susceptibile a avea efecte psihoactive din China, utilizând aplicații criptate, iar pentru a împiedica identificarea acestora, au efectuat comenzile pe numele unor persoane care nu aveau legătura cu gruparea infracțională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii