Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

ro

22 Jan, 2024 17:00 795 Marime text
  • La data de 8 iunie 2023, Vera Țolea a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Verei Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
La data de 8 iunie 2023, Vera Țolea a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
Detalii despre declarațiile de avere și de interese din anii anteriori pot fi consultate în articolul
 
Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
În declarația de interese completată pe 8 iunie 2023, Vera Țolea a notat calitatea de membru în Sindicatul Camera Veterinarilor din județul Constanța.
 
În declarația de avere completată tot atunci, este menționat un teren agricol, de cinci hectare, în localitatea constănțeană Movila Verde, deținută împreună cu soțul, Ion Țolea, în urma reconstituirii dreptului de proprietate.
 
Tot la bunuri imobile a fost notat și un teren intravilan de 1.754 mp, în Tuzla, cumpărat în 2007, de către soțiiȚolea, tot atunci cei doi achiziționând și o suprafață de 400 mp, în Tuzla, încadrată la alte categorii de bunuri imobile.
 
Activele financiare ale familiei sunt reprezentate de un depozit bancar deschis în 2016 (53.600 de lei valoare) și un cont curent deschis în 2022, cu o valoare de 306.923 de lei.
 
Venitul anual al Verei Țolea s-a ridicat la 112.740 de lei, fiind realizat în calitate de șef serviciu în cadrul DSVSA Costanța, iar al soțului, pensionar, a fost de 90.024 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Verei Țolea, șef serviciu în cadrul DSVSA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Averea și interesele lui Bogdan Răzvan Licărete, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii