Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM anunță o nouă etapă în concursul pentru conducerea parchetelor. La Constanța, sunt opt candidați

ro

29 Sep, 2020 11:40 2213 Marime text
  • La Constanța, sunt opt candidați pentru funcțiile de conducere.

Consiliul Superior al Magistraturii anunță parcurgerea unei noi etape în concursul pentru conducerea parchetelor din țară.

La Constanța, sunt opt candidați pentru funcțiile de conducere.

Astfel, potrivit CSM, la retestarea psihologică a unora dintre magistrați, un singur candidat a obținut calificativul „recomandabil“,ceilalți doi candidați retestați rămânând cu un calificativ negativ. Potrivit procedurii de examinare, rezultatele sunt anonimizate.

Conform calendarului de concurs publicat de CSM, examenele continuă pe 4 octombrie 2020, când va avea loc testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Amintim că, pentru acest concurs, la Constanța a fost pusă la bătaie inclusiv funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Pentru acest post s-a înscris doar actualul procuror general, magistratul Gigi Valentin Ștefan.

În același timp, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Constanței s-au înscris magistrații Beatrice Silvia Șișman și Mihaela Mergeane.

La acealși concurs, pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța s-au înscris magistrații Gill Julien Grigore Iacobici, pentru prim-procuror, și Andra Georgiana Vasile, pentru prim-procuror adjunct.

La conducerea Parchetului Judecătoriei Constanța candidează Mihai Alexandru Stanciu, pentru prim-procuror, și Giorgiana Violeta Apostol, pentru adjunct.

Pentru prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia s-a înscris magistratul Gabriela Rugea.

La Tulcea, pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului s-au înscris magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină. Pentru adjunct concurează magistratul Ana Maria Casian Mauna.

Pentru Parchetul Judecătoriei Tulcea s-au înscris Dan Stepanencu, pentru funcția de prim-procuror, și Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii