Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:40 12 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă după botez, la Mangalia. Prima condamnare

ro

04 Jul, 2020 00:00 1663 Marime text
  • Instanța a decis obligarea inculpatului la plata sumei de aproximativ 220.000 de euro cu titlul de daune morale.
  • Recent, Tribunalul Constanța a decis menținerea în stare de arest a inculpatului, acesta aflându-se deja în Penitenciarul Poarta Albă.
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Florin B., din municipiului Mangalia, acuzat de omor a fost condamnat!
 
Ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța, au decis condamnarea inculpatului la opt ani şi zece luni pentru comiterea infracţiunii de omor, loviri sau alte violenţe, deţinere de arme letale fără drept și uz de armă letală fără drept.
 
Instanța a decis obligarea inculpatului la plata sumei de aproximativ 220.000 de euro cu titlul de daune morale.
 
„Menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpat. Deduce din pedeapsa închisorii timpul reţinerii şi arestării preventive cu începere de la 20.08.2019 la zi. (...) Obligă pe inculpat către partea civilă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la plata sumei de 73,14 lei, către Spitalul Municipal Mangalia la plata sumei de 491 lei, reprezentând despăgubiri civile - cheltuieli ocazionate de spitalizarea persoanei vătămate (...), către partea civilă (...) la plata sumei de 50.000 euro – daune morale, a sumei de 10.000 lei – daune materiale precum şi a prestaţiei lunare în cuantum de 1.000 lei până la încetarea stării de nevoie a acesteia, către partea civilă (...) la plata sumei de 60.000 euro – daune morale şi la plata prestaţiei periodice lunare în cuantum de 25% din venitul minim pe economie până la împlinirea vârstei de 18 ani, către partea civilă (...) la plata sumei de 60.000 euro – daune morale şi la plata prestaţiei periodice lunare în cuantum de 25% din venitul minim pe economie până la împlinirea vârstei de 18 ani către partea civilă (...) la plata sumei de 50.000 euro – daune morale. Menţine măsura sechestrului asigurator instituit asupra bunurilor inculpatului“, potrivit minutei judecătorești.
 
Inculpatul în cauză, Florin B., este acuzat că, în luna august 2019, pe fondul unor discuții în contradictoriu, la finele unui botez, ar fi împușcat un alt bărbat, acesta decedând din cauza rănilor suferite.
 
În actul de sesizare a instanței, autorul este suspectat de comiterea infracţiunilor de omor, loviri sau alte violenţe, deţinerea de arme letale fără drept şi uz de armă letală fără drept.
 
Recent, Tribunalul Constanța a decis menținerea în stare de arest a inculpatului, acesta aflându-se deja în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Citește și
 
Tânărul acuzat de moartea lui Andrei, din Mangalia, rămâne acasă, în arest la domiciliu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii