Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța! Patru ani cu executare pentru o bucată de cașcaval! Cum s-a ajuns la această pedeapsă

ro

28 Oct, 2022 10:00 2227 Marime text


Procurorii din cadrul Parchetul  de pe lângă  Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

În actul de sesizare a instanței, procurorii arată, printre altele, că în luna iulie 2020, inculpatul, aflându-se într-un magazin, a luat dintr-un frigider bunuri alimentare (caşcaval), în valoare de 19 lei, pe care le-a ascuns sub vestimentație, cu intenţia de a le sustrage la ieşirea din magazin, fiind observat de reprezentanţii magazinului.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța.

Recent, Judecătoria Constanța a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Instanța a constatat că prezenta infracțiune este săvârșită în stare de pluralitate intermediară față de alte condamnări pe care inculpatul le are la activ.

În acest contest, Judecătoria a contopit toate pedepsele aplicate în trecut inculpatului și a adecis condamnarea acestuia, în final, la aproape 4 ani de închisoare cu executare.

Decizia nu este una definitivă!

Foto cu rol ilustrativ.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Un constănțean a furat patru maşinuţe de jucărie, o bluză şi o rochie. A luat trei ani cu executare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii