Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanța duce procesul cu JT Grup Oil la Curtea de Apel

ro

13 Aug, 2022 16:19 1740 Marime text

 
  • Cazul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curte, după ce Consiliul Local Constanța a atacat prima decizie din dosar.
  • Hotărârea Tribunalului, atacată acum de CLC, desființa HCL Constanța privind încetarea valabilității HCL 175/2019 privind  încheierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă afferent pentru desfășurarea de activități de agrement, divertisment, culturale și sportive.
 
Consiliul Local Constanța a atacat la Curtea de Apel Constanța hotărârea prin care i s-a dat dreptate companiei JT Grup Oil, controlată de Jean Paul Tucan.
 
Hotărârea Tribunalului desființa HCL Constanța privind încetarea valabilității HCL 175/2019 privind  încheierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă afferent pentru desfășurarea de activități de agrement, divertisment, culturale și sportive.
 
Acum, cazul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curte, după ce Consiliul Local Constanța a atacat prima decizie din dosar.
 
Este vorba despre cazul înregistrat la instanță sub indicativul 4481/118/2021, în care JT Grup Oil solicita anularea HCL Constanța nr. 35/29.01.2021.
 
Amintim, inițial, Tribunalul Constanța a respins excepția lipsei de interes, ca neîntemeiată.
 
Instanța a admis cererea și a anulat HCL nr. 35/29.01.2021 adoptată de pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanţa.
 
Acum, CLC a declarat recurs împotriva acestei hotătrâri a Tribunalului Constanța, astfel că dosarul a fost recent înregistrat la Curtea de Apel.
 
Urmează ca acesta să fie repartizat aleatoriu unui complet de judecată și să se stabilească data primei înfățișări pentru judecarea recursului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Hotărârea de Consiliu Local prin care JT Grup Oil a pierdut contractul de închiriere a cuvetei lacului Siutghiol, desființată de magistrații de la Tribunalul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii