Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat în dosarul Retrocedărilor din Constanța! Judecătorii au respins contestația la executare formulată de Emil Dragoş Săvulescu

ro

05 Jan, 2024 09:35 1118 Marime text


Judecătorii de la Curtea de Apel București au respins contestația la executare formulată de omul de afaceri Emil Dragoş Săvulescu, aflat în Italia, condamnat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța!
 
Decizia nu este una definitivă!
 
Emil Dragoș Săvulescu a fost condamnat, prin decizia penală nr. 32 din 07.02.2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la 5 ani și 6 luni de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obținerea de avantaje patrimoniale, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

„Nu sunt un criminal, sunt un om care luptă pentru justiție“
Ce afaceri are în România Dragoș Săvulescu, condamnat în dosarul Retrocedărilor, reținut în Grecia

 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, sesizată în cazul unui condamnat din Dosarul Retrocedărilor din Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii