Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:59 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC le-a respins cererea. ABC Val cheamă în judecată Primăria Cernavodă. Litigiul - contractul de modernizare a stadionului din localitate

ro

26 Aug, 2019 00:00 1124 Marime text
Societatea ABL Val SRL a intentat recent un proces Primăriei Cernavodă şi SC General Concrete Cernavodă SRL, urmare a unei decizii a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor în legătură cu un contract de modernizare a stadionului „Ideal“ din localitate.
Dosarul 457/36/2019 a fost înregistrat de ABC Val SRL pe rolul Curţii de Apel Constanţa, Secţia II-a, de contencios administrativ şi fiscal.
La începutul acest luni, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia nr. 1345/C1/1422, urmare a contestaţiei nr. 1507/16.07.2019, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor sub nr. 27460/17.07.2019, formulată de SC General Concrete Cernavodă SRL, împotriva raportului procedurii nr. 21466/11.07.2019 şi a comunicării rezultatului procedurii, emise de către Oraşul Cernavodă, în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având drept obiect: „Modernizare stadion Ideal Cernavodă - execuţie lucrări”.

SC General Concrete Cernavodă SRL a solicitat anularea raportului procedurii de atribuire nr. 21466/ 11.07.2019 şi a comunicării rezultatului procedurii; atribuirea contractului care face obiectul prezentei proceduri; obligarea autorităţii contractante la plata tuturor cheltuielilor ocazionate cu soluţionarea prezentei contestaţii.

La rândul său, prin adresa înregistrată la CNSC nr. 28758/24.07.2019, SC ABC Val SRL, reprezentată convenţional prin Cabinet Avocat Andreiana Cornelia, a formulat cerere de intervenţie voluntară, solicitând: admiterea în principiu a cererii de intervenţie, respingerea ca nefondată a contestaţiei; obligarea contestatorului la plata cheltuielilor de judecată.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis: admite contestaţia formulată de SC General Concrete Cernavodă SRL în contradictoriu cu oraşul Cernavodă, iar, pe cale de consecinţă, respinge ca nefondată cererea de intervenţie formulată de SC ABC Val SRL, anulează raportul procedurii şi actele subsecvente şi dispune reevaluarea ofertelor cu respectarea documentaţiei de atribuire, a legislaţiei incidente şi a motivării aferente prezentei, în termen de 15 zile de la comunicare. Consiliul respinge ca nedovedită solicitarea contestatorului privind obligarea autorităţii contractante la plata de cheltuieli de judecată obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare.
 

Despre SC ABC Val SRL  


ABC Val SRL este o societate înregistrată în anul 1993, în Constanţa. Capitalul social este de 698.210 lei, integral vărsat, compus din 69.821 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Capitalul social este deţinut de asociaţi astfel: Vasile Costea, cu 95% din capitalul social, Cătălina Georgiana Teodorescu, cu 5% din capitalul social. Administratorii societăţii sunt Vasile Costea şi Cătălina Georgiana Teodorescu. Domeniul de activitate principal vizează „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
  

Despre SC General Concrete Cernavodă SRL  


Societatea General Concrete Cernavodă SRL a fost înfiinţată în anul 1994, în Cernavodă, judeţul Constanţa. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, capitalul social al firmei este de 1.975.000 de lei, integral vărsat, compus din 19.750 de părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Unic asociat al societăţii este Valentin Popescu. Acesta este şi administratorul firmei. Domeniul de activitate principal al societăţii este „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Citeşte şi:
 
Primăria Cernavodă, obligată de CNSC să atribuie contractul de modernizare a stadionului „Ideal“ societăţii SC General Concrete Cernavodă SRL

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii