Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța A fost semnat contractul pentru amenajarea parcului de pe locul fostelor galerii Soveja (DOCUMENT)

ro

03 Apr, 2024 16:06 893 Marime text
A fost semnat contractul de execuție lucrări pentru Amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică - parc Soveja și reconfigurare circulație.

Contractul a revenit asocierii formate din Almma Contractors Group SRL, în calitate de lider de asociere, ABC Val SRL în calitate de terț și Quick Service SRL – subcontractant.

Valoarea contractului este de 9.224.533, 39 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Lucrările ce se impun pentru realizarea obiectivului de investiție propus sunt următoarele:
ZONA 1. Amenajarea parcului Ştefăniță, aflat în zona de nord-est a zonei de studiu, la intersecția străzii Soveja cu strada Ştefăniță Vodă – suprafața aproximativă: 6.165 mp;
ZONA 2. Supralărgirea tramei stradale din zona de nord a zonei de studiu – Suprafața aproximativă: 475 mp;
ZONA 3. Reamenajarea parcării din zona de vest şi sud-vest a zonei de studiu – Suprafața aproximativă: 5.655 mp.
Durata de execuție a obiectivului este de maximum an an.

Despre Almma Contractors Group SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 7 februarie 2024, societatea are obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilo rezidențiale și nerezidențiale”, este funcțională din 2017 și are sediul pe bulevardul Mamaia nr. 231, Constanța. Anterior, firma a avut sediul pe strada Smaraldului din Constanța.
 
Almma Contractors Group SRL are două puncte de lucru în Sibioare și Lumina, județul Constanța, potrivit termene.ro.
 
Alexandru Lucian Stamate apare atât ca asociat, cât și ca administrator.
 
El mai este administrator pentru firmele Betoane și Prefabricate SRL și Cariera Sibioara SRL.
 
În anul 2022, Almma Contractors Group SRL (având înregistrate mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri de 21.561.500 de lei, dar și un profit de 3.264.611 lei.
 

ABC VAL SRL

Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Mamaia, și are ca obiect de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţialeׅ“. Firma este controlată de Costea Vasile, cu 99,95% din capitalul social, și Stamate Melania, cu 0,05 % din capitalul social.

În 2021, firma a raportat 92 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 27 milioane de lei, cu o pierdere de 3,8 milioane lei, potrivit www.termene.ro.

Primăria Constanța a atribuit în vara anului 2023 contractul privind servicii de proiectare PAC, POE+DDE+CS, verificare proiecte, asistență tehnică și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării". ABC Val SRL este subcontractor și în cadrul acestui contract alături de liderul de asociere  - Almma Contractors Group SRL – Tera Design Studio. Valoarea totală a contractului este de 14.684.198 de lei fără TVA, adică 17.474.195,62 lei cu TVA.


SC Quick Service SRL
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Quick Service SRL a fost înființată în anul 1993, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
În 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 4,660,760 lei, profit de 418,115 lei și 18 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 1.14%.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Cristian Petrea (cu 75%), care are și calitatea de administrator, și Ioana Mamo (cu 25%). Cristian Petrea mai apare în F5 Elements Design & Build SRL Constanța (în funcțiune) – asociat (25%), administrator, Break The Code SRL Constanța (dizolvare) - asociat (50%), administrator, Eco Alfacons SRL Vaslui (radiată) - asociat unic, administrator, Quick Service Safety & Security SRL (în funcțiune) - asociat (50%), administrator și Quick Service Instal SRL Constanța (radiată) - asociat (5%).
 
Ioana Mamo mai apare în Quick Service Safety & Security SRL (în funcțiune) - asociat (50%), Break The Code SRL Constanța (dizolvare) - asociat (50%) și F5 Elements Design & Build SRL Constanța (în funcțiune) – asociat (25%).
 
Confidas informează și că firma Quick Service SRL a încheiat 121 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.105.841,77 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, numărându-se Biblioteca Județeană I. N. Roman Constanța, Comuna Fântânele, Comuna Limanu, Consiliul Județean Constanța, Garda de Coastă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Inspectoratul de Poliție al județului Constanța, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța sau Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii