Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este propus șef la DIICOT Constanța

ro

19 Nov, 2019 00:00 3808 Marime text
Mandatul actualului procuror-șef al Serviciului Teritorial Constanța al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, magistratul Paul Ardeleanu, va ajunge la final în luna decembrie. În aceste condiții, reprezentanții Secției pentru procurori au Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea funcției. Propunerea este ca tot magistratul Paul Ardeleanu să fie delegat pe funcția de conducere.
 
Procurorul Paul Ardeleanu este șef al DIICOT Constanța din data de 14 decembrie 2016. Recent, acesta a înaintat Secției pentru procurori a CSM solicitarea de a rămâne magistrat în cadrul Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT și după ce îi încetează mandatul în funcția de conducere. Solicitarea i-a fost aprobată, astfel că procurorul își va continua activitatea desfășurată în cadrul acestei unități de anchetă.
 
Pe de altă parte, în cadrul următoarei ședințe a Secției pentru procurori se va analiza propunerea de a-l delega în funcția de procuror-șef al serviciului tot pe magistratul Paul Ardeleanu. De menționat că procurorul a mai deținut funcția de conducere a structurii teritoriale a DIICOT și între anii 2006-2009.
 
Citește și:
 
Paul Ardeleanu, şeful procurorilor Antimafie din Constanţa pentru următorii trei ani
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii