Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camelia Mădălina Hira rămâne șefa DIICOT Constanța

ro

22 Jun, 2023 15:00 2034 Marime text
Intrarea în sediul DIICOT Constanța

Procurorul Camelia Mădălina Hira a fost delegată azi, 22 iunie 2023, să rămână la conducerea DIICOT Constanța până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii!
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis azi, cu unanimitate, prelungirea delegării magistratului în funcția de conducere, începând cu data de 30 iunie 2023.
 
Delegarea pe postul de conducere este valabilă până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, procurorul Camelia Mădălina Hira a fost delegată inițial în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța în luna decembrie 2022, după pensionarea procurorului șef Paul Ardeleanu.
 
DIICOT Constanța este considerat una dintre cele mai puternice structuri anti-mafia din țară.
 
Detalii complete despre declarațiile de avere și interese ale actualului șef delegat al DIICOT Constanța, magistratul Camelia Mădălina Hira, pot fi accesate în articolul

Averea și interesele Cameliei Mădălina Hira, șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară! (DOCUMENTE)

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii