Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unanimitate la CSM pentru noul șef al DIICOT Constanța!

ro

30 Dec, 2022 13:55 2670 Marime text
  • DIICOT Constanța este unul dintre cele mai puternice și apreciate servicii teritoriale din țară, făcându-se remarcat la nivel internațional grație anchetelor instrumentate de procurorii serviciului.
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis cine va fi șeful DIICOT Constanța, după pensionarea magistratului Paul Ardeleanu!
 
În ultima ședință a secției din acest an, CSM a decis ca procuror șef al Serviciului Teritorial Constanța al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism să fie magistratul Camelia Mădălina Hira.
 
Magistratul a fost delegat pe funcție până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Decizia Secției pentru Procurori a CSM a fost luată, după suplimentarea ordinii de zi, cu unanimitatea membrilor și a intrat în vigoare chiar de la finele acestei săptămâni, de pe 30 decembrie 2022.
 
Amintim, magistratul Paul Ardeleanu a fost șeful Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT timp de mai mulți ani la rând, acesta fiind eliberat din funcție, prin pensionare, la cerere, în cursul acestei luni, sistemul pierzând astfel un adevărat profesionist.
 
DIICOT Constanța este unul dintre cele mai puternice și apreciate servicii teritoriale din țară, făcându-se remarcat la nivel internațional grație anchetelor instrumentate de procurorii serviciului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Pensionare la vârful procurorilor antimafia din Constanța! Magistratul care a instrumentat cazul crimelor din serie ce au îngrozit județul părăsește sistemul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii