Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:31 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a fost trimis în judecată Final de anchetă în dosarul persoanelor lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni

ro

16 Apr, 2021 00:00 563 Marime text
  • În cauză, procurorii vorbesc despre săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa anunță finalul anchetei în dosarul persoanelor lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni, din luna ianuarie 2021.
 
Ieri, magistrații au dispus trimiterea în judecată a trei inculpați, respectiv Nelu Nedelcu, Gabriel Tiberiu Bucur și Avram Ionuţ Bucur. În cauză, procurorii vorbesc despre săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Dosarul va fi soluționat în primă instanță de magistrații Tribunalului Constanța.            
 
La data mediatizării cauzei, procurorii au arătat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data de 17 ianuarie 2021, în jurul orelor 20:00, cei trei inculpaţi au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni, judeţul Constanța, producând tulburarea ordinii și liniștii publice, acţiunea lor ilicită determinându-i pe clienții localului public să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție.
 
„După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. și B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, dar în același context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. și C.F. şi i-a doborât la sol. În urma loviturilor recepţionate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie“, se mai arată în ancheta procurorilor.
 
Prin manifesările de violenţă ale celor trei inculpaţi au fost tulburate ordinea şi liniştea publică în localitatea de la malul Dunării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
La câteva zile după uciderea profesoarei Cristina Palu, o nouă tragedie șochează comunitatea din Cernavodă

Crimă la Oltina!
Tribunalul Constanța a dictat azi 15 ani de închisoare


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii