Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane lovite cu un topor în cap Tentativă la omor calificat în satul Dunăreni din județul Constanța. Începe procesul

ro

09 Sep, 2021 09:39 1908 Marime text


Tribunalul Constanţa a dat undă verde pentru începerea judecății în dosarul în care trei persoane ar fi fost lovite cu un topor în cap, în satul Dunăreni, din luna ianuarie 2021.
 
În primă instanță, tribunalul a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispus începerea judecăţii cauzei privindu-i pe inculpaţii Nedelcu Nelu, Bucur Gabriel Tiberiu și Bucur Avram Ionuţ.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În cauză, procurorii vorbesc despre săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Primul termen al contestațiilor a fost stabilit pentru data de 09 noiembrie 2021.
 
La data mediatizării cauzei, procurorii au arătat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data de 17 ianuarie 2021, în jurul orelor 20:00, cei trei inculpaţi au amenințat și agresat mai multe persoane, inclusiv persoana vătămată M.J., în incinta unui bar din satul Dunăreni, judeţul Constanța, producând tulburarea ordinii și liniștii publice, acţiunea lor ilicită determinându-i pe clienții localului public să părăsească barul și impunând intervenția organelor de poliție.
 
„După o scurtă perioadă, dar în același context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. și C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. și B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap și pe corp pe M.A., care a căzut inconștient la pământ, iar după câteva momente, dar în același context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. și C.F. şi i-a doborât la sol. În urma loviturilor recepţionate, M.J. a suferit leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, C.F. a suferit leziuni ce au necesitat 15 zile de îngrijiri mediale, iar M.A. a suferit leziuni ce au necesitat circa 50 zile de îngrijiri mediale şi care i-au pus viața în primejdie“, se mai arată în ancheta procurorilor.
 
Prin manifesările de violenţă ale celor trei inculpaţi au fost tulburate ordinea şi liniştea publică în localitatea de la malul Dunării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto cu rol ilustrativ.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii