Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:51 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea de extrădare, respinsă Omul de afaceri Sorin Strutinsky a început executarea efectivă într-un penitenciar din Italia

ro

06 Jul, 2021 09:38 1300 Marime text

 
Judecătorii din Italia au respins cererea Statului Român de extrădare a omului de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat definitiv, în iulie 2020, la Constanța, la zece ani și opt luni de închisoare.
 
Potrivit avocatului Marius Mocanu, apărător al lui Sorin Strutinsky, omul de afaceri a început executarea efectivă în detenție.
 
Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat definitiv la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie.
 
Completul care a soluționat definitiv acest dosar a fost alcătuit din magistrații Adriana Ispas, Georgiana Anghel – Tudor și Ciprian Coadă, din cadrul Curții de Apel Constanța. De precizat că unul dintre judecători din complet a avut opinie separată.
 
În data de 16 februarie 2021, Sorin Strutinsky  s-a predat la sediul Squadrei Mobile din Chestura de Poliție din Bologna și a fost plasat din data de 23 martie 2021 sub arest la domiciliu în Italia.
 
Într-un alt dosar, omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și zece luni de închisoare, decizia nefiind una definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Patru judecători de la Curtea de Apel Constanța s-au abținut în dosarul lui Sorin Strutinsky!
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii