Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi se decide libertatea şoferului suspectat că l-ar fi accidentat mortal pe militarul de pe Fregata Regele Ferdinand

ro

31 Oct, 2018 09:51 2054 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanţa vor decide azi libertatea tânărului acuzat de producerea teribilului accident de duminică dimineaţa de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, eveniment în urma căruia un militar (Cosmin Duca) de pe Fregata Regele Ferdinand a fost accidentat mortal.
 
Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va fi definitivă.
 
Amintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au solicitat pentru inculpat luarea măsurii arestului la domiciliu. Judecătoria Constanţa a respins cererea procurorilor şi a decis plasarea inculpatului sub control judiciar, hotărârea fiind atacată de procurori la Tribunalul Constanţa.
 
Amintim că, la data de 28 octombrie, ora 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoană neidentificată iniţial, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. Potrivit IPJ Constanţa, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 
Se pare că şoferul a susţinut în faţa anchetatorilor că se întorcea împreună cu soţia sa, care este însărcinată, de la o petrecere şi a crezut că a lovit un câine, nu o persoană.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii