Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Fregatei "Regele Ferdinand" "Transmit condoleanțe tuturor membrilor familiei, și celor care l-au cunoscut, au pierdut un om drag, un camarad" (video)

ro

28 Oct, 2018 15:53 2969 Marime text
Comandantul Fregatei "Regele Ferdinand", Comandor Marian Ioan, își exprimă profundul regret, vis a vis de moartea militarului decedat în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei.

" Cu părere de rău, vă informăm că astăzi am pierdut unul dintre colegii noștrii, este vorba despre fruntașul Duca Cosmin. El a fost anagajat la unitatea noastra din 2016, a participat la toate misiunile Fregatei "Regele Ferdinand". Pe lângă funcția de baza, a activat si în cadrul grupei de porting, participând la două misiuni în Marea Mediterană. Era unul din membrii de bază ai echipajului, un om sociabil, un om cu dorință de muncă. Transmit condoleațe tuturor membrilor familiei, și  celor care l -au cunoscut, au pierdut un om drag, un camarad. Suntem aici cu toții pentru a face cele necesare pentru a ajuta familia, a declarat Comandantul Fregatei "Regele Ferdinand", Comandor Marian, pentru ZIUA de Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii