Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jale la Luncaviţa. Fruntaşul de pe Fregata Regele Ferdinand accidentat mortal în Constanţa condus pe ultimul drum cu onoruri militare (galerie foto+video)

ro

31 Oct, 2018 04:19 10887 Marime text
 
Toată suflarea din Luncaviţa, judeţul Tulcea, s-a strâns ieri la poarta celui ce a fost fruntaş Cosmin Duca, pentru a-l conduce pe ultimul drum, în urma teribilului accident petrecut duminică exact la ora la care se închina ziua cu noaptea.
 
Au fost la înmormântare militari din Forţele Navale, colegi, prieteni din sat şi din împrejurimi, foşti colegi de şcoală, şi o delegaţie a Ligii Militarilor Profesionişti, condusă de preşedintele Dan Albu.
 
O gardă i-a prezentat fostului militar ultimul onor. Totodată un grup de tineri, pe cai, a însoţit alaiul funerar până la mormânt.

Povestea accidentului este de acum una destul de cunoscută: militarul în vârstă de 22 de ani era pe Şoseaua Mangaliei, din municipiul Constanţa, a încercat să treacă, prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost izbit în plin de un autoturism Opel Zafira, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei, declarând ulterior că a crezut că a lovit un câine.

Acesta s-a prezentat circa zece ore mai târziu, a fost audiat, şi trimis cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au considerat că poate fi cercetat în libertate.

Decizia nu este definitivă.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa prin amabilitatea Ligii Militarilor Profesionisti
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii