Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:12 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Poporului va efectua investigații la mai multe spitale de psihiatrie din țară. Şi la Constanţa

ro

07 Sep, 2019 06:28 1189 Marime text
Ca urmare a recentelor incidente petrecute în câteva spitale psihiatrice, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua, în următoarele săptămâni, o serie de investigații în mai multe spitale de profil din țară.

Printre unitățile sanitare vizate, se află Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, județul Buzău, Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmației, județul Maramureș, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, județul Iași, Spitalul de de Psihiatrie Palazu Mare, județul Constanța, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei, județul Bihor, Centrul de  Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri “Sf. Stelian”, București, precum și Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Prof. Dr. Alexandru Obregia", București. 

În urma investigațiilor va fi întocmit un Raport Special privind problemele existente în sistem și soluții în vederea remedierii acestora. Documentul va fi trimis Parlamentului și va fi informată opinia publică.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii