Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gardul de la Secția de Psihiatrie Palazu Mare va fi schimbat. Cât va costa lucrarea

ro

31 Aug, 2018 00:00 1790 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului ce vizează refacerea gardului împrejmuitor al Clinicii de Psihiatrie.  Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 6 septembrie.
 
Gardul care împrejmuieşte Secţia exterioară Palazu Mare este realizat din plăci de beton armat montate între stâlpi specifici din beton armat, îngropaţi în pământ. În curtea Secţiei, foarte aproape de gard, se află vegetaţie bogată (pomi, arbuşti etc.). Intervenţia cu utilaje nu se poate face decât prin partea exterioară a gardului, dar şi aceasta destul de limitat, deoarece porţiunea cu problemele cele mai mari este în partea dinspre lac, unde nu există acces pentru utilaje.
 
Valoarea estimată a contractului este 67.983 de lei. Se va încheia un contract de execuţie lucrări cu ofertantul aflat pe primul loc în clasamentul realizat în baza criteriului „preţul cel mai scăzut”, fără posibilitatea de ajustare a preţului, urmând ca produsele să fie livrate în baza comenzii emise de autoritatea contractantă, în funcţie de necesitatea şi fondurile bugetare disponibile.
 
Condiţiile de participare sunt stricte. Operatorul economic trebuie să prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial, certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, a taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general, cazier judiciar, lista principalelor lucrări din ultimii 3 ani cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici şi privaţi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii