Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:39 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatul Poliției Militare, din Tulcea, arestat preventiv pentru trafic de droguri, cere să fie eliberat

ro

08 Feb, 2021 00:00 870 Marime text
 
  • Cei trei bărbați sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, fără drept.
 
Angajatul Poliției Militare, din Tulcea, arestat preventiv la cererea procurorilor DIICOT, pentru trafic de droguri, cere să fie eliberat. Solicitarea sa va fi analizată zilele acestea de către judecătorii de la Curtea de Apel Constanța. 
 
Oricare va fi decizia judecătorilor constănțeni, aceasta va fi definitivă. 
 
De precizat că în acest dosar au mai fost arestați preventiv încă două persoane. Și aceastea au contestat mandatele emise pe numele lor. 
 
Cei trei bărbați sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, fără drept.
  
În cauză s-a reținut faptul că, în perioada luna august 2020 - luna februarie 2021, inculpații au comercializat droguri de risc și de mare risc către consumatori de pe raza municipiului Tulcea.
 
Amintim că la data de 03 februarie 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a doi inculpați, după preluarea de către aceștia, de pe raza municipiului Constanța, a unui colet de la o societate de transport internațional de persoane și mărfuri.
 
Cu ocazia percheziționării coletului, s-a constatat că acesta conținea cantitățile de 940 grame de Cannabis, 200 grame de Rezină de cannabis și 500 grame de amfetamină sub formă de substanță pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA).
 
În continuare, au fost efectuate o percheziție auto și 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Tulcea, la locuințele celor trei inculpați, ocazie cu care au fost identificate cantitățile de 28,3 grame de amfetamină sub formă de substanță pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA), 3 grame de cannabis și 122 de pastile Ecstasy.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Tulcea.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție. 
 
Citește și: 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii