Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militar condamnat pentru trafic de droguri! Procesul a debutat la Constanța cu o amânare

ro

12 Sep, 2021 15:14 2291 Marime text

 
Dosarul în care trei bărbați din Tulcea (unul dintre ei fiind angajat al Poliției Militare) au fost condamnați în primă instanță, de Tribunalul Tulcea, pentru trafic de droguri, a debutat la Constanța cu o amânare.
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au amânat procesul pentru jumătatea lunii viitoare, deoarece că unul dintre inculpați nu a avut avocat la primul termen.
 
Cauza a fost soluționată în primă instanță de Tribunalul Tulcea, instanță care a decis condamnarea unui inculpat la șase ani și zece luni de închisoare. Al doilea a primit trei ani și nouă luni de închisoare, iar ultimul (fostul angajat al Poliției Militare) s-a ales cu cinci ani de închisoare.  
 
În privința fostului polițist militar, procurorii DIICOT au reținut că, în perioada 24.12.2019 – 03.02.2021, prin mai multe acte materiale ar fi deținut în vederea comercializării, a vândut /a oferit gratis spre consum mai multor persoane substanțe cu efect psihoactiv de tipul ecstasy, cannabis, amfetamină, rezină de cannabis și că, în acest mod, ar fi săvârșit infracțiunea de trafic de droguri de mare risc și de risc în formă continuată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii